richtprijzen afbraakwerken

aannemers afbraakwerken west vlaanderen



Door de jaren heen hebben wij een uitstekende naam verworven en zijn uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de bouwsector. Grondwerken en afbraakwerken zijn onze hoofdactiviteiten. Wij beschikken over een eigen recyclagesite waar alle bouwafval op een ecologische wijze verwerkt wordt tot herbruikbare granulaten.

aannemers afbraakwerken oost vlaanderen




Wij zijn gespecialiseerd in algemene grondwerken, funderings- & rioleringswerken, aanleg van parkings & terreinen. Ook voor nivelleringswerken of terreinen in een natuurlijk reliëf brengen, kunt u bij ons terecht.

aannemers afbraakwerken oost vlaanderen

aannemers afbraakwerken limburg



Ons machinepark beschikt over een ruim assortiment kranen om zowel grote als kleine projecten te kunnen uitvoeren.

aannemer afbraakwerken



Wij verzorgen de verantwoorde afbraak van woningen, gebouwen in stadskernen, afbraak van panden, gedeeltelijk slopen van te renoveren panden (ontmanteling), de afbraak van industriële complexen enz.

aannemer afbraakwerken

afbraakwerken prijs per uur



Het sloopbedrijf regelt de sloop van zowel residentiële als industriële gebouwen. Door het uitgebreide machinepark van het sloopbedrijf en de expertise van de vakmannen, wordt het slopen van de gebouwen met uiterste precisie uitgevoerd. Veiligheid en milieu staan bij de sloopwerken op de eerste plaats. Doordat tijdens de sloop van de gebouwen meteen het afval wordt gescheiden, bespaart dit op de stortkosten. De sloop van industriële gebouwen vergt veel mankracht en machines. De meest geschikte machines worden geselecteerd en de coördinatie van de afbraakwerken kan beginnen. De sloop gebeurt stapsgewijs, zodat een ongewenste instorting niet mogelijk is. Het sloopbedrijf hanteert realistische deadlines.

afbraakwerken prijzen



De sloop van staalconstructies lijkt vaak een onmogelijke opgave. Toch is niets minder waar. Wanneer u het juiste sloopbedrijf kiest, kunnen havenkranen tot metalen bruggen professioneel worden gesloopt. De meest geschikte machines worden geselecteerd voor het slopen en bemand door een ervaren technicus. Door de strikte procedures staat veiligheid voorop. Uiteraard houdt men de constructies en gebouwen in de buurt scherp in de gaten. Ook regelen de vakmannen de sloop van het beton. Denk aan betonnen bestratingen, opritten, of betonnen funderingen of terreinen. Men verbrijzelt gewapend beton of benut betonzagen. De vakmannen zorgen tijdens de afbraakwerken van beton (met betonzagen) en staalconstructies, voor zo weinig mogelijk geluidsoverlast.