offertes afbraakwerken gent

grond en afbraakwerken



Aannemer afbraakwerken Gent zorgt met zijn gespecialiseerd team voor een zorgeloze sloopt van uw loods, klein of groot gebouw, dit steeds volgens de regels van de kunst. Waarbij altijd de veiligheid en organisatie prioriteit is. Bij afbraakwerken Gent wordt nooit iets aan het toeval overgelaten !



Grondwerken, riolering en voorbereiding wegeniswerken ( asfalt ) tbv renovatie parking en toegangswegen

prijzen afbraakwerken gent

eenheidsprijs afbraakwerken



Verbouwen of uw tuin aanleggen? Uw zolder opkuisen of de woning van een overleden familielid leegmaken? Wat uw plannen ook zijn, wij kunnen je helpen.

eenheidsprijs afbraakwerken

afbraakwerken evergem



Wij zorgen voor alle afbraakwerken, het afvoeren van alle bouw- en sloopafval, voor de ontmanteling van gebouwen en ook voor het opruimen. Zowel voor particulieren als voor professionals.

afbraakwerken filmpjes



Voor Mi-tec graven we regelmatig hoogspanningscabines uit. Na de plaatsing van alle bekabeling, vullen we de cabine opnieuw aan en herstellen we de wegenis rondom de uitgraving.

afbraakwerken filmpjes

afbraakwerken geraardsbergen



Sloop- afbraakwerken vergen een professionele voorbereiding met de nodige expertise en met het juiste materiaal.

erkenning afbraakwerken



Voor particulieren en (industriële) ondernemingen breken we woningen, schuren, magazijnen en bijgebouwen, industriële bedrijfsgebouwen of speciale constructies zoals torens af. Ons wagenpark bestaat uit allerlei krachtige machines en we hebben eigen containers om het sloopafval in op te slaan.