afbraakwerken oostende

industriele afbraakwerken



Afbraakwerken Gent is gespecialiseerd in afbraakwerken(sloopwerken), grondwerken en betonwerken. Wij werken voornamelijk in Gent en andere steden in Oost-Vlaanderen. Je kan ons inschakelen voor de volledige of gedeeltelijke sloop van diverse woningen, kantoorgebouwen, bedrijfsgebouwen, landbouwbedrijven, …

afbraakwerken koekelare



Afbraakwerken Gent helpt zowel particulieren als bedrijven voor uiteenlopende werken. Wij zijn gekend voor een groot aanbod aan kwalitatieve werken. Wij beschikken over professioneel materiaal voor zowel kleine als grote afbraakwerken, grondwerken, … Zo beschikken wij over diverse graafmachines, kranen, vrachtwagens, containers, dumpers, … Wij vernieuwen regelmatig ons machinepark.

afbraakwerken koekelare

afbraakwerken jabbeke



Bent u op zoek naar een betrouwbare firma voor je afbraakwerken, grondwerken, … aarzel dan niet om ons te contacteren. Je kan ons zowel telefonisch als per mail contacteren.

afbraakwerken in de buurt


Met onze 15 jaar ervaring in de bouwsector, breiden we ons aanbod uit om onze klanten nog beter van dienst te zijn.Ontdek onze AFBRAAKWERKEN en HYDRODEMOLITION waarmee we uw project van A tot Z kunnen verzorgen.

afbraakwerken in de buurt

afbraakwerken ieper



Onze medewerkers zijn allemaal specialisten en voeren elke opdracht met vakkennis en precisie uit. Uiteraard luisteren wij eerst naar uw noden en behoeften om zo tot een perfecte aanpak van de werken te komen.

afbraakwerken izegem



De meeste van onze afbraakwerken, grondwerken zijn in de regio groot Gent(Oost-Vlaanderen). Hieronder kan je enkele foto’s bekijken van de werken.