afbraakwerken provincie antwerpen

aannemer afbraakwerken gent



Het voordeel van binnenafbraak is dat je de bestaande structuur van de woning behoudt en zo belangrijke kosten kan vermijden.



Bij grote afbraakwerken komt het zware materiaal boven. Er is een belangrijk verschil tussen sloop- en afbraakwerken. Bij sloopwerken wordt alles met de grond gelijk gemaakt. Bij volledige afbraakwerken wordt de structuur zorgvuldig gestript om aan een renovatieproject te beginnen.

prijzen afbraakwerken

erkenning afbraakwerken gent



De voordelen van grote afbraakwerken zijn dat je prijs beter kan verdelen en dat het gehele project van afbraak en heropbouw veel sneller verloopt.

erkenning afbraakwerken gent

eenheidsprijs afbraakwerken gent



We denken hierbij vooral aan projecten zoals het vernieuwen van de badkamer of keuken. Ook binnenmuren slopen om grotere ruimtes te creëren, kan je als binnenafbraak beschouwen.

container afbraakwerken gent



Altijd eigenlijk, maar voor sommige afbraakwerken is het echt noodzakelijk. Asbest moet je altijd laten verwijderen. Tijdens de afbraak kunnen er namelijk schadelijke stoffen vrijkomen waar je liever zelf zo weinig mogelijk contact mee hebt.

container afbraakwerken gent

aannemers afbraakwerken oost vlaanderen gent



Het is zelden een goed idee om zelf grote afbraakwerken uit te voeren. Ten eerste, is het soms gevaarlijk omdat je problemen met de stabiliteit kan ondervinden. Ten tweede, duurt het gewoon ontzettend lang zonder professioneel materiaal.

afbraakwerken prijzen gent



Kleine afbraakwerken zijn eigenlijk gedeeltelijke afbraakwerken. Slecht één deel van een ruimte of een klein stuk van de woning wordt afgebroken. Vaak het gaat om de afbraak van een garage of aanbouw.