afbraakwerken Gent

afbraakwerken prijs per uur



Klassiek, dringend of moeilijk sloopproject? Wij bespreken graag alle opties met u. Contacteer onze vakmannen samen zoeken we naar de oplossing die u past. Wij werken in de hele regio Gent en Oost-Vlaanderen.


Afbraakwerken en sloopwerken vragen om precisie. Daarom is afbraakweren Gent uit Gent (Oost-Vlaanderen) uw geknipte partner voor de afbraak van woningen, industriële gebouwen en andere infrastructuur.

afbraakwerken oost-vlaanderen

afbraakwerken Gent



Afbraakklus in uw woning? Begin er niet zelf aan. Schade aan de structuur van uw gebouw vermijdt u maar beter. En een ongeval schuilt in een klein hoekje. Contacteer dus uw afbraakaannemer in Gent (Oost-Vlaanderen) voor binnenafbraak en kleinere sloopwerken. Wij ontmantelen uw gebouwen met de grootste precisie en vakkennis.

afbraakwerken Gent

afbraakwerken prijzen



U weet niet waar naartoe met uw afbraakafval? Bouwafval opruimen is een karwei. Ook daarvoor kunt u rekenen op uw sloopaannemer. Wij sorteren en verwerken uw sloopafval volgens de voorschriften van de milieuwetgeving. Dat zijn onze zorgen, niet de uwe.

aannemers afbraakwerken limburg



Vakkennis en veiligheid zijn de sleutelwoorden bij sloopwerken en afbraakwerken. Met Afbraakwerken Gent bent u gerust. Uw afbraakaannemer houdt rekening met materiaal, ligging, omgevingsfactoren, veiligheid en milieu. Geef uw sloopwerken dus in de handen van uw afbraakspecialist. Zo kunt u zich al concentreren op de volgende fase van het project. Ook voor renovatiewerken en grondwerken staan wij altijd klaar!

aannemers afbraakwerken limburg

aannemer afbraakwerken



Grond en afbraakwerken hebben veel met elkaar gemeen. Na het afbreken van een huis, en bedrijfspand of een weg moet de grond natuurlijk ook klaargemaakt worden voor de nieuwe gebouwen. Daarom worden ook de grondwerken uitgevoerd door hetzelfde bedrijf.

afbraakwerken aalst



Het grondwerk is het voorbereiden van de grond. Dit moet dus een goede fundering zijn voor nieuwe panden, bijgebouwen of schuren. Onder grondwerk verstaan we dus onder meer het uitgraven en ophogen van oppervlakken, het leveren van zand of grind en het uitgraven van bouwprojecten.