afbraakwerken waregem

afbraakwerken huis gent



Eén van de producten die vroeger veel werd toegepast in de bouw is asbest. Asbest bestaat uit vele op elkaar geperste vezels die met het blote oog niet te zien zijn. Wanneer asbest veroudert, dan bestaat de kans dat deze vezels loslaten. Dit is schadelijk voor de gezondheid, omdat u hierdoor meer kans krijgt op asbestziekte en kanker. Daarom is het sinds 1998 verboden om asbest te gebruiken of produceren. U bent niet verplicht om het asbest te verwijderen, maar bij verweerd of beschadigd asbesthoudend materiaal is dit ten zeerste aan te raden. Op deze manier voorkomt u blootstelling aan asbestvezels.



De term sloopwerken staat natuurlijk voor al het werk dat een renovatie- en verbouwingsspecialist kan uitvoeren op het gebied van het verwijderen en afbreken van muren en gebouwen. Wanneer u een grondwerker uit ons netwerk in Oost-Vlaanderen inschakelt voor de sloopwerken, dan weet u zeker dat het sloopwerk op een veilige en technisch verantwoorde wijze zal worden uitgevoerd. Daarnaast zullen de experts altijd zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Dit betekent dat de grondwerker eerst het gebouw zal bekijken op bouwstructuur en daarna het vervolgproces zal uitzetten. Dankzij de hulp bij de sloopwerken kan er snel worden begonnen met de bouw van een nieuw pand.

afbraakwerken wingene

hoeveel kosten afbraakwerken gent



Eén van de voordelen van het inschakelen van een afbraakfirma, is dat zij ook de verantwoordelijkheid voor het afvoeren van het puin op zich nemen. Het afvoeren van afval is namelijk verbonden aan strikte regels. Zo bent u verplicht het puin te scheiden in afval met een laagmilieurisico-profiel (LMRP) en afval met een hoog milieurisico-profiel (HMRP). LMRP puin is afval afkomstig van selectief slopen. HMRP afval is afkomstig van niet selectieve sloop en puin afkomstig van containerparken. Door de afvoer van afval uit te besteden aan de vakman, bespaart u uzelf een hoop waardevolle tijd en energie.

hoeveel kosten afbraakwerken gent

afbraakwerken gent gezocht



Een specialist uit Oost-Vlaanderen staat voor u klaar bij grote en kleine afbraakwerken. Onder grote werken verstaat men bijvoorbeeld het slopen van een compleet pand, of zelfs het uitbreken van de keuken. Kleinere afbraakwerken lijken misschien relatief eenvoudig, maar het is toch verstandig om hiervoor een vakman in te schakelen. Onder de kleine afbraakwerken verstaan we onder andere het slopen van achtergebouwen, oude funderingen en zelfs dierenhokken. De vakmannen houden bij de werken rekening met uw eigendommen zoals de oprit, containers en uw gevel. Zo voorkomen ze onnodige beschadigingen.

hoeveel btw op afbraakwerken regio gent



Wist u dat deze prijs per afbraakfirma kan verschillen? Elke firma mag namelijk zijn eigen prijzen hanteren.

hoeveel btw op afbraakwerken regio gent

afbraakwerken in de buurt van gent



Wanneer u uw huidige pand in Oost-Vlaanderen volledig wilt laten vervangen door een nieuw gebouw, dan zullen er eerst enkele afbraakwerken moeten worden uitgevoerd. Onder de term afbraakwerk verstaan wij alle werkzaamheden die te maken hebben met het afbreken van bestaande gebouwen. Voor het uitvoeren van de afbraakwerken maken de specialisten uit ons bouwbedrijf gebruik van geavanceerde technieken en gereedschappen. Zo worden de afbraakwerken veilig, snel en vakkundig afgehandeld, waarna u snel van start kunt met het bouwen van een nieuwe woning. De voorwaarden voor het uitvoeren van de afbraakwerken zijn afhankelijk van het soort klus dat de specialisten voor u moeten uitvoeren.

industriele afbraakwerken gent




Alle afbraakwerken, afbraak van daken, strippen van gebouwen, ontmantelen van gebouwen, kleine en gedeeltelijke afbraakwerken, manuele afbraakwerken, binnenafbraakwerken, ontmantelingswerken. Ook afbraakmaterialen te koop op onze werf (enkel op zaterdag).