afbraakwerken oost-vlaanderen

industriele afbraakwerken



Je hebt afbreken en afbreken. Een muurtje omleggen of een badkamer leeghalen is één, alles plat met de grond leggen is iets anders. De soorten afbraakwerken vallen moeilijk met elkaar te vergelijken dus zijn er verschillende prijscategorieën.



Als je denkt dat even de sloophamer bovenhalen voldoende is, dan heb je het goed fout. Lees verder om te ontdekken wat afbraakwerken echt zijn.

container afbraakwerken oost-vlaanderen

hoeveel btw op afbraakwerken



Je zou denken: als alles met de grond gelijkmaken veel sneller gaat dan een binnenmuur slopen, waarom is het dan duurder?

hoeveel btw op afbraakwerken

afbraakwerken izegem



Vloeren, wanden of plafonds kaalmaken is het goedkoopst. Een binnenmuur slopen is normaal iets duurder. Wil je het huis tot op de fundering afbreken, dan kost het nog iets meer. Alles wegwerken en terug bouwklaar opleveren, ten slotte, is het duurst.

afbraakwerken in de buurt



Vele renovaties, vooral totaalrenovaties en kleine renovatiewerken, starten met afbraak- en sloopwerken. Oude delen van de woning worden weggehaald of zelfs volledige muren worden met de grond gelijk gemaakt.

afbraakwerken in de buurt

afbraakwerken huis



De grote van het project en de snelheid zijn namelijk lang niet de enige factoren die de prijzen voor afbraakwerken bepalen. Enkele andere factoren wegen iets meer door.

afbraakwerken ieper



Renovaties en verbouwingen gebeuren eigenlijk zelden zonder afbraakwerken. Zelfs bij een nieuwe vloer of keuken komen er meestal kleine afbraakwerken kijken.