afbraakwerken huis gent

hoeveel kosten afbraakwerken gent



Door continue verbetering van ons machinepark, opleiding van ons personeel, dynamisch risicobeheer en een erkend asbestverwijderingsteam slagen we er steeds beter in de klant een totaalpakket aan te bieden voor totale of selectieve afbraakwerken.



Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie, beantwoorden uw vragen en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte op. Tot snel bij onze Afbraakwerken.

hoeveel kosten afbraakwerken gent

hoeveel btw op afbraakwerken regio gent



Afbraakklus in uw woning? Begin er niet zelf aan. Schade aan de structuur van uw gebouw vermijdt u maar beter. En een ongeval schuilt in een klein hoekje. Contacteer dus uw afbraakaannemer in Gent (Oost-Vlaanderen) voor binnenafbraak en kleinere sloopwerken. Wij ontmantelen uw gebouwen met de grootste precisie en vakkennis.

hoeveel btw op afbraakwerken regio gent

afbraakwerken gent kostprijs



Dit alles met veel aandacht voor het milieu: met een eigen sorteer- en kabelrecyclagepark in huis en het onmiddellijk uitsorteren en afvoeren van afvalstoffen op de werven, wordt een maximum aan afbraakmateriaal gerecupereerd.

afbraakwerken gent gezocht



Wanneer u huizen, hangars of industriële gebouwen moet slopen, huurt u eenvoudig performante machines bij ons, al dan niet met gekwalificeerde medewerkers. Dankzij ons geavanceerde materieel kunnen onze operators het afval ter plaatse verwerken. Ze sorteren, breken, vergruizen en zeven het voor u. Onze transportdienst zorgt eveneens voor de afvoer naar recyclagebedrijven en het vervoer van de machines.

afbraakwerken gent gezocht

afbraakwerken huis gent



Bent u sloopwerken aan het plannen in de regio Antwerpen en werkt u graag met een vakkundig sloopbedrijf met ervaring? Neem dan snel contact op met onze Afbraakwerken voor een vrijblijvende offerte of voor vragen over de mogelijkheden die wij bieden. Tot snel!

afbraakwerken in de buurt van gent



Beschouw ons gerust als een echte partner voor de verwerking van al uw bouwafval. Onze teams weten namelijk perfect hoe ze het afval van uw sloopwerken moeten beheren. Wij sorteren, verwerken en transporteren uw afval met het oog op het hergebruik ervan. Ons sloopbedrijf streeft ernaar om de ecologische en energetische voetafdruk van de werf te verminderen, door de materialen die uit de afbraakwerken voortkomen, te recycleren.