kleine afbraakwerken gent

kostprijs afbraakwerken oost-vlaanderen



Neem dus snel contact met ons op indien u meer interesse heeft in onze diensten of neem een kijkje naar de informatie op deze website. Ook voor een gratis en vrijblijvende offerte kan u steeds bij ons terecht.




Wij zijn gespecialiseerd in algemene grondwerken, funderings- & rioleringswerken, aanleg van parkings & terreinen. Ook voor nivelleringswerken of terreinen in een natuurlijk reliëf brengen, kunt u bij ons terecht.

kostprijs afbraakwerken gent

afbraakwerken kostprijs oost-vlaanderen



Met een ruim aanbod aan activiteiten en decennialange ervaring, bent u bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat over het uitgraven van een zwembad, plaatsen van een put of het afbreken van een (bij)gebouw, wij staan voor u klaar.

afbraakwerken kostprijs oost-vlaanderen

afbraakwerken in de buurt oost-vlaanderen



De basis van elk project begint met een goede betonconstructie! Wij zijn gespecialiseerd in het ter plaatse gieten van kelders, parkings of gelijk welke betonconstructie van huiskelder tot grote projecten. Wij zorgen voor de volledige funderingswerken van ieder project.

hoeveel btw op afbraakwerken oost-vlaanderen



Wij verzorgen de verantwoorde afbraak van woningen, gebouwen in stadskernen, afbraak van panden, gedeeltelijk slopen van te renoveren panden (ontmanteling), de afbraak van industriële complexen enz.

hoeveel btw op afbraakwerken oost-vlaanderen

kleine afbraakwerken oost-vlaanderen



Zowel voor grote als kleine werken kan u bij ons terecht. Wij hebben voor elke job een juiste machine in huis.

industriele afbraakwerken oost-vlaanderen



Grondwerken, riolering en voorbereiding wegeniswerken ( asfalt ) tbv renovatie parking en toegangswegen