afbraakwerken ranst

afbraakfirma kruishoutem



Wij hebben tal van aangesloten sloopaannemers die u met plezier helpen met grote en kleine afbraakwerken. U moet enkel het invulformulier invullen en onze sloopaannemers zullen u contacteren.



Daarbij moet u ook nog rekening houden dat uw afval moet afgevoerd worden naar een afvalverwerkingsbedrijf. Deze kosten zullen u uiteraard ook aangerekend worden. De beste oplossing daarvoor is huren van een container. De prijzen hiervoor kunnen variëren van ongeveer €100 tot €350, afhankelijk van wat u nodig heeft en wat u afbreekt.

afbraakwerken rijkevorsel

afbraakfirma merelbeke



Wij helpen u via onze website zodat dit proces voor u een stuk sneller, makkelijker en aangenamer wordt. Maak gratis & vrijblijvend gebruik van onze offerteservice en wij brengen u in contact met afbraakbedrijven uit uw eigen regio!

afbraakfirma merelbeke

afbraakfirma evergem



Beschouw ons gerust als een echte partner voor de verwerking van al uw bouwafval. Onze teams weten namelijk perfect hoe ze het afval van uw sloopwerken moeten beheren. Wij sorteren, verwerken en transporteren uw afval met het oog op het hergebruik ervan. Ons sloopbedrijf streeft ernaar om de ecologische en energetische voetafdruk van de werf te verminderen, door de materialen die uit de afbraakwerken voortkomen, te recycleren.

afbraakfirma ruiselede



U kan voor elk type afbraakwerken bij ons terecht, zoals de sloop van een gebouw, een hangar of een huis. We slopen alle mogelijke structuren en infrastructuur, in heel België. U geniet daarbij van een volledige service, van het opstellen van het veiligheidsplan tot het afvoeren van het afval. U mag erop rekenen dat we de werken volgens de vastgelegde planning uitvoeren, en uw lastenboek en de geldende milieunormen respecteren.

afbraakfirma ruiselede

afbraakwerken prijzen oost-vlaanderen



Om de juiste sloopaannemer te kunnen vinden, zal u dus tijd moeten investeren om enkele bedrijven te contacteren en om de nodige informatie, prijzen en offertes te bekomen.

afbraakwerken prijs per uur oost-vlaanderen



Afbraakwerken dienen veilig en zorgvuldig uitgevoerd te worden. Bijkomend dient het recycleren snel en correct te verlopen. Belangrijk hierbij is de opmaak van een 'sloopopvolgingsplan' zodat de uitvoering conform de geldende milieuwetgeving kan gebeuren.