afbraakwerken tremelo

afbraakwerken tessenderlo



Wat kunnen afbraakwerken allemaal inhouden? Dat hangt uiteraard af van je geplande totaalrenovatie.



Wij voeren grote en kleine afbraakwerken en ontmantelingprojecten uit. Onze focus ligt op manuele demontages. Wij werken voor particulieren, bedrijven, en overheden.

tarieven afbraakwerken

afbraakwerken temse



Onze diensten bestaan uit grote en kleine afbraakwerken. Zo kunnen gebouwen of woningen slopen. Maar ook kleinere werken zoals het afbreken van een keuken, badkamer of muur kunnen we perfect uitvoeren. Ook het verwijderen van een schoorsteen of betonnen vloer hoor tot ons assortiment.

afbraakwerken temse

richtprijzen afbraakwerken



Het grondwerk is het voorbereiden van de grond. Dit moet dus een goede fundering zijn voor nieuwe panden, bijgebouwen of schuren. Onder grondwerk verstaan we dus onder meer het uitgraven en ophogen van oppervlakken, het leveren van zand of grind en het uitgraven van bouwprojecten.

afbraakwerken tienen



Afbreken lijkt simpel, maar er komt toch heel wat bij kijken. Om alles veilig, nauwkeurig en correct te laten verlopen, gaat een aannemer bij afbraakwerken doorgaans als volgt te werk:

afbraakwerken tienen

afbraakwerken stekene



De sloopwerken van een sloopbedrijf bestaan uit meer dan alleen het afbreken van gebouwen. Tijdens de sloopwerken moet het sloopbedrijf rekening houden met het milieu

afbraakwerken regio aalst



Plan je een totaalrenovatie van je volledige woning, je badkamer of keuken, …? Dan zijn afbraakwerken simpelweg onvermijdelijk. Wat kunnen die afbraakwerken allemaal omvatten? Hoe gaat een professional te werk en hoeveel rekent hij per m²? En heb je voor afbraakwerken een vergunning nodig of niet? Je ontdekt het in dit artikel!