afbraakwerken tuin

afbraakwerken olen



Zoekt u competentie en ervaring mbt afbraakwerken met oog voor veiligheid en milieu dan zijn wij de geschikte partij. Wij hebben jarenlange ervaring met afbraakwerken en binnensloopwerk , bij zowel particulieren als grote ondernemingen.



Een container huren is één ding. Hem veilig gebruiken is een ander verhaal. Om ook het storten vanop hoger gelegen verdiepingen eenvoudiger te maken, verhuren we Containers ook stortkokers – tegen de beste prijzen, uiteraard. Contacteer ons vandaag nog en ontdek onze scherpe tarieven. We zijn 7 dagen op 7 bereikbaar.

afbraakwerken torhout

afbraakwerken provincie antwerpen



Uw aannemer voor afbraakwerken en sloopwerken. U kunt bij ons o.a. terecht voor de afbraak van uw woning, constructies in beton, staalconstructies, strippen en slopen van gebouwen, binnenafbraak. Hebt u nog vragen over onze afbraakwerken? Of wilt u containers huren? Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer inlichtingen!

afbraakwerken provincie antwerpen

afbraakwerken puurs



Dankzij onze vele jaren ervaring met grondwerken, kunnen we u een waaier aan specifieke diensten aanbieden zoals funderingswerken, levering, plaatsing en afwerking van kant-en-klare beton- en kunststofproducten voor ondergrondse toepassingen zoals kelders, septische, regen- en beerputten, waterzuiveringsinstallaties, mazouttanks, olieafscheiders … Aanleg van sier-, zwem- en visvijvers, reservoirs, wateropslagbekkens, mestbassins ...

onderaannemer afbraakwerken



Een greep uit onze activiteiten: funderingen, leveren en plaatsen regenputten (regenputten tot 20 000 liter), waterzuivering, nivelleren, draineren van tuinen, afbraakwerken met minigraver/kraan, afbreken van betonconstructies, binnenafbraak,... Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over onze afbraakwerken of andere diensten!

onderaannemer afbraakwerken

afbraakwerken opwijk



Appartement, loods, woning, of industrieel pand? Reken op onze vakmannen voor een efficiënte afbraak. Wij ruimen het bouwafval vakkundig op, zodat tijdens de werken voortdurend het overzicht bewaart.

afbraakwerken poperinge



Afbraakbedrijf Gent is in de regio Gent een bekende en gerespecteerde naam. Wij voeren grote en kleine afbraakwerken en ontmantelingprojecten uit. Onze focus ligt op manuele demontages. Wij werken voor particulieren, bedrijven en overheden.