industriele afbraakwerken gent

afbraakfirma merelbeke



Naast afbraakwerken zorgen wij ook voor graaf- en grondwerken (plaatsen van regenwaterputten en septische putten, plaatsen en aansluiten van rioleringsbuizen), levering van allerlei grond- en bouwstoffen (zoals betongranulaat, menggranulaat, teelaarde, kiezel en gestabiliseerd zand), transport en verhuur van containers en alle mogelijke sloopwerken.



Bij de verbouwing van uw woning is er enorm veel afval dat moet verzameld worden, huur daarom bij ons probleemloos een container: wij hebben er in verschillende groottes.

afbraakwerken gent kostprijs

aannemer afbraakwerken oost-vlaanderen



Hulp bij renovatie, deels afbreken en totale ontmanteling van gebouwen behoort tot ons uitgebreid takenpakket van sloopwerken.

aannemer afbraakwerken oost-vlaanderen

afbraakfirma ruiselede



Wegenwerken op privé terreinen, aanleg van lijnvormige elementen, keermuren, parkings, straatmeubilair, vijvers en zwembaden, groenzones.

afbraakwerken oost-vlaanderen



Door de jaren heen hebben wij een uitstekende naam verworven en zijn uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de bouwsector. Grondwerken en afbraakwerken zijn onze hoofdactiviteiten. Wij beschikken over een eigen recyclagesite waar alle bouwafval op een ecologische wijze verwerkt wordt tot herbruikbare granulaten.

afbraakwerken oost-vlaanderen

afbraakwerken prijzen oost-vlaanderen



Septische putten, regenwaterputten, riolering tot de straat, plaatsen van putdeksels, gescheiden rioleringsstelsel, reparaties van buizen en veel meer.

container afbraakwerken oost-vlaanderen



Wij zijn gespecialiseerd in het aannemen en uitvoeren van grondwerken in de meest uitgebreide zin en dat zowel voor particulieren, bedrijven, aannemers als gemeenten. We staan voor een vakkundige service waarbij de klant steeds centraal staat.