container afbraakwerken oost-vlaanderen

kostprijs afbraakwerken



Zoals gezegd, bestaan er verschillende soorten afbraakwerken. Voor het gemak verdelen we die in drie categorieën: kleine afbraakwerken, grote afbraakwerken en binnenafbraak.



De voordelen van grote afbraakwerken zijn dat je prijs beter kan verdelen en dat het gehele project van afbraak en heropbouw veel sneller verloopt.

eenheidsprijs afbraakwerken oost-vlaanderen

afbraakwerken knokke heist



Het is zelden een goed idee om zelf grote afbraakwerken uit te voeren. Ten eerste, is het soms gevaarlijk omdat je problemen met de stabiliteit kan ondervinden. Ten tweede, duurt het gewoon ontzettend lang zonder professioneel materiaal.

afbraakwerken knokke heist

kleine afbraakwerken



Altijd eigenlijk, maar voor sommige afbraakwerken is het echt noodzakelijk. Asbest moet je altijd laten verwijderen. Tijdens de afbraak kunnen er namelijk schadelijke stoffen vrijkomen waar je liever zelf zo weinig mogelijk contact mee hebt.

afbraakwerken koekelare



Bij grote afbraakwerken komt het zware materiaal boven. Er is een belangrijk verschil tussen sloop- en afbraakwerken. Bij sloopwerken wordt alles met de grond gelijk gemaakt. Bij volledige afbraakwerken wordt de structuur zorgvuldig gestript om aan een renovatieproject te beginnen.

afbraakwerken koekelare

afbraakwerken kostprijs



Kleine afbraakwerken zijn eigenlijk gedeeltelijke afbraakwerken. Slecht één deel van een ruimte of een klein stuk van de woning wordt afgebroken. Vaak het gaat om de afbraak van een garage of aanbouw.

afbraakwerken lokeren



Je ziet dus dat je met verschillende factoren rekening dient te houden. Daarom is het heel belangrijk om verschillende offertes aan te vragen en alle tarieven en voorwaarden grondig te vergelijken.