afbraakwerken puurs

afbraakwerken zonder vergunning



Vloeren, wanden of plafonds kaalmaken is het goedkoopst. Een binnenmuur slopen is normaal iets duurder. Wil je het huis tot op de fundering afbreken, dan kost het nog iets meer. Alles wegwerken en terug bouwklaar opleveren, ten slotte, is het duurst.



Zoals gezegd, bestaan er verschillende soorten afbraakwerken. Voor het gemak verdelen we die in drie categorieën: kleine afbraakwerken, grote afbraakwerken en binnenafbraak.

afbraakwerken provincie antwerpen

afbraakwerken zulte



De grote van het project en de snelheid zijn namelijk lang niet de enige factoren die de prijzen voor afbraakwerken bepalen. Enkele andere factoren wegen iets meer door.

afbraakwerken zulte

afbraakwerken zwevegem



Je ziet dus dat je met verschillende factoren rekening dient te houden. Daarom is het heel belangrijk om verschillende offertes aan te vragen en alle tarieven en voorwaarden grondig te vergelijken.

afbraakwerken zedelgem



Je zou denken: als alles met de grond gelijkmaken veel sneller gaat dan een binnenmuur slopen, waarom is het dan duurder?

afbraakwerken zedelgem

afbraakwerken zottegem



Je hebt afbreken en afbreken. Een muurtje omleggen of een badkamer leeghalen is één, alles plat met de grond leggen is iets anders. De soorten afbraakwerken vallen moeilijk met elkaar te vergelijken dus zijn er verschillende prijscategorieën.

afbraakwerken zwevezele



Renovaties en verbouwingen gebeuren eigenlijk zelden zonder afbraakwerken. Zelfs bij een nieuwe vloer of keuken komen er meestal kleine afbraakwerken kijken.