hoeveel btw op afbraakwerken regio gent

richtprijzen afbraakwerken gent



Naast kleine sloopwerken treden wij evenzeer op voor de volledige sloop van alle panden die uw bouw- of verbouwplannen compliceren. Bel ons voor de totaalsloop van:



Er zijn verschillende redenen op te noemen voor de sloop van een oud pand. Bijvoorbeeld wanneer het fundament en de structuur van het gebouw zodanig beschadigd zijn geraakt, dat het pand instabiel is geworden. Om te voorkomen dat het pand op een onbewaakt moment instort of verzakt en hierbij veel schade maakt, is het aan te raden om op tijd te kiezen voor slopen. Ook is het mogelijk dat het gebouw simpelweg niet meer voldoet aan onze moderne smaak en ons eisenpakket.

afbraakwerken in de buurt van gent

uurloon afbraakwerken gent



Iedereen kan een gebouw slopen, maar weet dat het eindresultaat het belangrijkste is. Wij maken ruimte voor iets nieuws. Iets beters. Uiteraard werken wij hierbij effectief en milieubewust. Bij ons kunt u terecht voor secure (demontage)werkzaamheden, maar ook voor complexe, grote projecten in de totaalsloop. Uiteraard zijn wij in het bezit van eigen materieel.

uurloon afbraakwerken gent

tarieven afbraakwerken gent



Als de sloop van een gebouw is afgerond worden de sloopmaterialen en reststromen afgevoerd en kan het terrein bouwrijp gemaakt worden. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij voeren diverse werkzaamheden uit, zoals grondwerk, rioleringen, funderingen en verhardingen (straatwerk) om uw terrein door middel van grondwerken volledig bouw- en woonrijp te maken.

sloopwerken badkamer



Sloopwerken vragen om milieukundige maatregelen, strenge veiligheidsvoorschriften en optimale communicatie met betrokkenen. Bij ons kunt u hierop rekenen. Wij zijn in het bezit van het SVMS-certificaat voor veilig en milieukundig slopen. Onze ervaren vakmensen handelen altijd met uiterste precisie en kunde zodat uw sloopprojecten in goede handen zijn. Bij al onze sloopwerkzaamheden proberen wij de overlast van geluid, stof en trillingen zoveel mogelijk te minimaliseren. De vrijgekomen restmaterialen worden door ons gescheiden, gereinigd, gerecycled en – waar mogelijk – hergebruikt als circulaire bouwstof.

sloopwerken badkamer

welk btw tarief voor afbraakwerken gent



Slopen en saneren zonder zorgen? Wij nemen u alle werk uit handen. Bij een turn-key project realiseren wij uw wensen en zijn wij eindverantwoordelijke voor alle disciplines.

sloopwerken dongen



Met behulp van onze professionele machines en overig materiaal gaan we aan het werk om uw bestaande gebouw op een nette en vooral veilige wijze te demonteren. Overigens gaan we milieubewust en effectief om met al onze sloopwerken. Wilt u meer weten over onze precieze werkwijze of wilt u direct een afspraak inplannen? Neem dan gewoon even contact met ons op. We staan voor u klaar!