afbraakwerken wevelgem

richtprijzen afbraakwerken gent



Sedert meer dan 60 jaar is één van de hoofdactiviteiten van ons bedrijf het plaatsen van talud en oeverversterkingen, zowel voor de openbare als privésector. Mede door onze eigen import van schanskorven en hardhout kunnen wij deze werken uitvoeren aa



De aannemers uit Oost-Vlaanderen staan zowel klaar voor particulieren als bedrijven. Wilt u een nieuw bedrijvenpand opbouwen en moet u hiervoor een bestaand pand afbreken? Of wilt u het terrein rondom uw pand egaliseren om voldoende parkeergelegenheid voor uw medewerkers te realiseren? Vraag dan vrijblijvend offertes aan. U ontvangt dan tot 3 aanbiedingen van aannemers uit Oost-Vlaanderen en kunt tot wel 30% op de kostprijs besparen.

welk btw tarief voor afbraakwerken

plaatsbeschrijving afbraakwerken gent



Laat u in Oost-Vlaanderen een woning bouwen? Overweeg dan de realisatie van een kelder. Een kelder is een geschikte ruimte om in te zetten als speel- of werkkamer. Een belangrijke taak is het uitgraven van de kelder. Zoals u zich kunt voorstellen, is dit zelfstandig eigenlijk niet te doen. Het inschakelen van grondwerkers zorgt ervoor dat de kelder in no-time is uitgegraven, maar ook dat de bodem stevig genoeg is voor de start van de bouw. Ook in een bestaande woning in Oost-Vlaanderen is het een optie om de kruipkelder uit te graven. Hiermee creëert u een volwaardige kelder.

plaatsbeschrijving afbraakwerken gent

uurloon afbraakwerken gent



Omdat er zoveel verschillende soorten grondwerken zijn, is het lastig een vaste prijs te noemen. De kosten zijn namelijk afhankelijk van het soort grondwerk dat u laat uitvoeren, de materialen en middelen die de grondwerkers gebruiken en de kosten voor het afvoeren van de aarde. Zo betaalt u voor het afgraven van een bouwput van 100m³ ongeveer €8,- per m³.

sloopwerken badkamer



Voordat u een tuin of bestrating aan laat leggen, is het belangrijk om de grond te nivelleren. Het nivelleren houdt in dat u het oppervlak zoveel mogelijk egaal maakt. Voor de aanleg van een klein grasveld is het nivelleren nog enigszins zelf te doen. Maar wanneer het om grotere oppervlakken gaat, dan is het lastig om het helemaal egaal te maken. Besteed het nivelleren daarom uit aan één van de grondwerkers in Oost-Vlaanderen. Zij beschikken over de juiste gereedschappen en materialen om uw terrein volledig egaal te maken.

sloopwerken badkamer

welk btw tarief voor afbraakwerken gent



Alle grond- & afbraakwerken met uitgebreid machinepark. Fundeer- & nivelleringswerken / slopen van alleenstaande en aanpalende gebouwen.

tarieven afbraakwerken gent



Heeft u hulp nodig bij het aanleggen van een oprit, terras of parking? Dan is de hulp van een vakman op het gebied van de klinkerwerken sterk aan te raden. Met de klinkerwerken bedoelen wij alle klussen die met het leggen van tegels en stenen te maken hebben. Het gaat dan onder meer om het voorbereiden van een oprit voor de betegeling, of het leggen van tuinpaadjes door uw achtertuin. Een klinkerwerken expert maakt gegarandeerd gebruik van de nieuwste technieken en materialen zodat u binnen korte tijd geniet van een optimaal wooncomfort. Uw oprit en terras zijn bij ons in uitstekende handen.