kostprijs afbraakwerken gent

afbraakwerken provincie oost-vlaanderen



De zorg voor het milieu ligt ons nauw aan het hart. Dit weerspiegelt zich ook in het exploiteren van een eigen breek- en grondrecyclageplaats voor het storten van alle bouwafval. Dat verwerken we tot gerecycleerde puingranulaten, gecertificeerd volgens Certipro-normen.



Door de jaren heen hebben wij een uitstekende naam verworven en zijn uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de bouwsector. Grondwerken en afbraakwerken zijn onze hoofdactiviteiten. Wij beschikken over een eigen recyclagesite waar alle bouwafval op een ecologische wijze verwerkt wordt tot herbruikbare granulaten.

onderaannemer afbraakwerken gent

afbraakwerken Gent



Bij de verbouwing van uw woning is er enorm veel afval dat moet verzameld worden, huur daarom bij ons probleemloos een container: wij hebben er in verschillende groottes.

afbraakwerken Gent

offertes afbraakwerken oost-vlaanderen



Ons machinepark beschikt over een ruim assortiment kranen om zowel grote als kleine projecten te kunnen uitvoeren.

prijzen afbraakwerken oost-vlaanderen



Eigen breek- en zeefmachine voor de recyclage van bouw- en sloopafval tot copro gekeurde granulaten.

prijzen afbraakwerken oost-vlaanderen

afbraakwerken prijzen



Om ervoor te zorgen dat wij al uw grond- en graafwerken probleemloos en op een vlotte manier tot een goed einde brengen, beschikken wij over een uitgebreid machinepark.

afbraakwerken prijs per uur



Hulp bij renovatie, deels afbreken en totale ontmanteling van gebouwen behoort tot ons uitgebreid takenpakket van sloopwerken.