afbraakwerken rijkevorsel

erkenning afbraakwerken oost-vlaanderen



Afbraakklus in uw woning? Begin er niet zelf aan. Schade aan de structuur van uw gebouw vermijdt u maar beter. En een ongeval schuilt in een klein hoekje. Contacteer dus uw afbraakaannemer in Gent (Oost-Vlaanderen) voor binnenafbraak en kleinere sloopwerken. Wij ontmantelen uw gebouwen met de grootste precisie en vakkennis.



Door continue verbetering van ons machinepark, opleiding van ons personeel, dynamisch risicobeheer en een erkend asbestverwijderingsteam slagen we er steeds beter in de klant een totaalpakket aan te bieden voor totale of selectieve afbraakwerken.

afbraakwerken rotselaar

afbraakwerken filmpjes oost-vlaanderen



Wanneer u huizen, hangars of industriële gebouwen moet slopen, huurt u eenvoudig performante machines bij ons, al dan niet met gekwalificeerde medewerkers. Dankzij ons geavanceerde materieel kunnen onze operators het afval ter plaatse verwerken. Ze sorteren, breken, vergruizen en zeven het voor u. Onze transportdienst zorgt eveneens voor de afvoer naar recyclagebedrijven en het vervoer van de machines.

afbraakwerken filmpjes oost-vlaanderen

eenheidsprijs afbraakwerken oost-vlaanderen



Dit alles met veel aandacht voor het milieu: met een eigen sorteer- en kabelrecyclagepark in huis en het onmiddellijk uitsorteren en afvoeren van afvalstoffen op de werven, wordt een maximum aan afbraakmateriaal gerecupereerd.

afbraakwerken gezocht oost-vlaanderen



Afbraak van de graafmachine, dewelke volledig was overwoekerd door bomen en struiken. De machine was nooit gebruikt en diende gesloopt te worden omdat op de locatie de nieuwe ontginningen zouden starten.

afbraakwerken gezocht oost-vlaanderen

grond en afbraakwerken oost-vlaanderen



Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op en dan bespreken we de mogelijkheden voor uw specifieke situatie, beantwoorden uw vragen en stellen indien gewenst een vrijblijvende offerte op. Tot snel bij onze Afbraakwerken.

container afbraakwerken oost-vlaanderen



Bent u sloopwerken aan het plannen in de regio Antwerpen en werkt u graag met een vakkundig sloopbedrijf met ervaring? Neem dan snel contact op met onze Afbraakwerken voor een vrijblijvende offerte of voor vragen over de mogelijkheden die wij bieden. Tot snel!