afbraakwerken zwevegem

aannemers afbraakwerken limburg



Als je sloopt om daarna opnieuw te bouwen kan je een zogenaamde Sloop- en heropbouwpremie aanvragen. Het gaat om een eenmalige tegemoetkoming ter waarde van 7.500 euro.



Onder grote afbraakwerken verstaan we de volledige afbraak van een woning, een (industrieel) pand of een openbare constructie.

afbraakwerken zele

aannemers afbraakwerken west vlaanderen


Het prijskaartje voor afbraakwerken wordt echter beïnvloed door verschillende factoren. De slooppremie, de eventuele aanvraag van vergunningen, het soort afbraakwerken en ook de oppervlakte spelen allemaal een belangrijke rol. Verder bepalen de hoeveelheid bouwafval en de kosten voor het huren van 1 of meerdere afvalcontainers de afbraakwerken prijzen.

aannemers afbraakwerken west vlaanderen

aannemer afbraakwerken



Binnenafbraak is dikwijls nodig om verouderde huizen nieuw leven in te blazen en ze van een meer eigentijdse, praktischere indeling te voorzien. Hierbij bepaalt de vakman welke muren, ramen en deuren er gesloopt kunnen worden, zonder de draagconstructie van de woning in gevaar te brengen.

afbraakwerken prijs per uur



In de meeste gevallen dien je een vergunning aan te vragen voor je afbraakwerken. Wanneer je van plan bent om een pand te slopen dat zonder vergunning gebouwd is of dat volgens de inventaris van het bouwkundig erfgoed niet bestaat, mag je slopen zonder vergunning. Het pand mag dan wel maar maximaal 100 m² groot zijn en geen historische of esthetische waarde hebben.

afbraakwerken prijs per uur

aannemers afbraakwerken oost vlaanderen



De afbraak van industriële gebouwen is echt iets voor een gespecialiseerd bedrijf. Het betreft doorgaans complexe beton- en metaalconstructies, waarvoor speciaal aangepaste apparatuur vereist is.

afbraakwerken brugge



Heb je een oude woning gekocht omwille van de locatie of wil je de huidige woning afbreken om op dezelfde plaats een nieuw, modern huis te bouwen? In dat geval moet het pand volledig afgebroken worden om de grond opnieuw bouwklaar te maken.