afbraakfirma's oost vlaanderen

afbraakwerken filmpjes gent



Zowel kleine- als totale sloop of gestructureerde afbraakwerken zijn voor ons geen onbekend terrein.



Grond en afbraakwerken hebben veel met elkaar gemeen. Na het afbreken van een huis, en bedrijfspand of een weg moet de grond natuurlijk ook klaargemaakt worden voor de nieuwe gebouwen. Daarom worden ook de grondwerken uitgevoerd door hetzelfde bedrijf.

afbraakfirma anzegem

erkenning afbraakwerken gent



Om de ontmantelings- of afbraakwerken op een correcte en veilige manier uit te voeren we over een uitgebreid eigen machinepark welke op tijd en stond gekeurd wordt.

erkenning afbraakwerken gent

aannemers afbraakwerken oost vlaanderen gent



Het grondwerk is het voorbereiden van de grond. Dit moet dus een goede fundering zijn voor nieuwe panden, bijgebouwen of schuren. Onder grondwerk verstaan we dus onder meer het uitgraven en ophogen van oppervlakken, het leveren van zand of grind en het uitgraven van bouwprojecten.

eenheidsprijs afbraakwerken gent



Zowel kleine- als totale sloop of gestructureerde afbraakwerken zijn voor ons geen onbekend terrein. Om deze tot een succesvol einde te brengen beschikken wij over een ruim aanbod van diverse materialen alsook bekwame vaklui.

eenheidsprijs afbraakwerken gent

afbraakwerken gent gezocht



Merendeel kan u ons terugvinden in Gent en in andere delen van Oost-Vlaanderen maar ook in West-Vlaanderen als Brussel kan u geregeld onze gele werfvoertuigen spotten.

grond en afbraakwerken gent



Onze doelstelling is het dagelijks vergroten en uitbouwen van ervaring en kennis om een zo hoog mogelijke kwaliteit en veelzijdigheid te kunnen bieden.