afbraakwerken prijzen gent

afbraakwerken londerzeel



Wilt u een nauwkeurige, vrijblijvende offerte? Stuur dan uw plan, meetstaat en lastenboek naar zaakvoerder Rudy Martens. Via mail, of per post. U kunt hem ook bellen, hij geeft u graag alle info voor een vlotte afhandeling.



Appartement, loods, woning, of industrieel pand? Reken op onze vakmannen voor een efficiënte afbraak. Wij ruimen het bouwafval vakkundig op, zodat tijdens de werken voortdurend het overzicht bewaart.

afbraakwerken prijs per uur gent

afbraakwerken lokeren



Afbraakbedrijf Gent is in de regio Gent een bekende en gerespecteerde naam. Wij voeren grote en kleine afbraakwerken en ontmantelingprojecten uit. Onze focus ligt op manuele demontages. Wij werken voor particulieren, bedrijven en overheden.

afbraakwerken lokeren

afbraakwerken mechelen



Grondwerken Gent, Oost-Vlaanderen is uw aannemer voor afbraakwerken en sloopwerken. U kunt bij ons o.a. terecht voor de afbraak van uw woning, constructies in beton, staalconstructies, strippen en slopen van gebouwen, binnenafbraak. Hebt u nog vragen over onze afbraakwerken? Of wilt u containers huren? Aarzel niet contact met ons op te nemen voor meer inlichtingen!

afbraakwerken meulebeke



U zoekt voor uw woning-, tuin- of industrieel project een grondwerker die u tot in de kleinste details verder helpt? Doe dan een beroep op onze jarenlange ervaring. Wij bieden u een totaalservice in grondwerken die een stevige basis vormen voor uw werken. Van het leveren en zeven van grond, zand en steenslag tot het uitgraven van kelders, vijvers, bouwputten en zwembaden. Ook septische putten en regenwaterputten leveren is geen probleem. Contacteer ons!

afbraakwerken meulebeke

kostprijs afbraakwerken



Wanneer u bouwplannen heeft, uw tuin wilt gaan aanleggen of een terrein wilt nivelleren in de regio Oost-Vlaanderen dan staat ons team klaar om u te helpen. Al 20 jaar lang zijn we gespecialiseerd in alle grondwerken en afbraakwerken. U kunt rekenen op onze expertise, betrouwbaarheid, een team van 8 man sterk én een uitgebreid machinepark!

afbraakwerken aalst



Wij zorgen voor alle afbraakwerken, het afvoeren van alle bouw- en sloopafval, voor de ontmanteling van gebouwen en ook voor het opruimen. Zowel voor particulieren als voor professionals.