турция почивка

почивки в турция със самолет


Турция е все по-популярна дестинация за почивка. Заповядайте в офисите ни и ще разгледаме опциите за почивка в Турция през 2022г.


Празникът е извинение за работа. Някои могат да си вземат почивка в Турция, за да отбележат рождени дни или Коледа, както и други важни поводи, които са от национален характер. Празник може да си направите винаги, дори да не се появяват в официалния календар. Денят на маймуната се празнува на 14 декември, а Международният ден на говорене като пират се отбелязва на 19 септември. Денят на богохулството се пада на 30 септември, а Световният ден без тютюнопушене се провежда на 31 май. Тези празници се популяризират от различни обществени групи чрез социалните медии.

почивка в турция с автобус

турция почивка

турция почивка


За да намерите най-добрите места за посещение в Турция, препоръчително е да вземете предвид конкретния регион, който искате да посетите. Средиземноморският бряг, включително Кушадасъ, Бодрум и Анталия, е известен със своя нощен живот и плажове. Егейското крайбрежие в градове като Измир и Мармарис предлага по-изтънчено изживяване. Те са и най-добрият вариант за пътуващите с деца. За тези, които търсят смесица от история и култура, Анкара, Истанбул и Селчук биха били идеални дестинации.

почивка в турция с автобус


Празниците са важни, защото те отбелязват значими събития в една държава. Има както национални празници, така и международни празници. Някои спазват и само регионални празници. Всяка година имаме десетки празници. Датите за празнуване са различни във всяка страна и могат да се различават в зависимост от мястото, където живеете. Например, някои щати в САЩ не празнуват Нова година. Повечето щати признават само няколко годишни федерални празници. Собствениците на бизнес трябва да направят всичко възможно, за да посрещнат тези специални събития.

евтини почивки в турция


Турция е една от най-добрите дестинации за туристи и почиващи. Разположена на кръстопътя на Европа и Азия, Турция предлага на хората не само красиви плажове, но и исторически забележителности и различни култури, които да изследват. Страната винаги посреща хора от цял свят, които идват с различни цели: както за бизнес пътувания, така и за почивка.

евтини почивки в турция

агенции за почивка в турция


Турското правителство изчислява, че около 26 милиона туристи са посетили Турция през 2014 г., което представлява 7% увеличение в сравнение с 2010г., като се очаква този брой да нарасне с 5% до 30 милиона посетители до 2022г. Географското местоположение на Турция също я прави вход за повече от 100 милиона души от цял свят, които посещават Европа всяка година.

почивки в турция 2022

почивки в турция 2022


Климатът на Турция е идеален както за ободряваща зимна ски ваканция, така и за лятна ваканция, бягство от горещите страни. Следователно Турция трябва да бъде вашата дестинация номер едно, ако имате нужда от почивка!